Wednesday, May 21, 2014

Percutian pertama dari klia2

21-28 Mei 2014

54 comments:

  1. Kemanakah destinasinya?
    Selamat bercuti Mie........

    ReplyDelete
    Replies
    1. Balik baru cerita...TQ mrs.smile...:)

      Delete
  2. Selamat bercuti....bestnya ...6 hari pulak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq en Din... baru seminggu.... JM tu kalau cuti 10 hari keatas...:)

      Delete
    2. Pak Lang Mie mesti nk pegi jauh..kalau JM guest betul dpt ole2 tak hikss..cuti 10 hari tu sbb pegi tempat best..kalau pegi Phnom Penh 10 hari..mati katak teruss

      Delete
    3. Untuk JM memang ada... tak payah teka2... hehe

      Delete
    4. hoyeee..Pak Lang Mie..sayang sama kamu...matilah kena kutuk lepas ni

      Delete
    5. nak jugakkkk ole...hahhaa (muka dak malu)

      Delete
    6. InsyaAllah... boleh je... bak alamat...

      Delete
  3. wah ke mana tu en miee.....nak ikot!hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai la DJ... saya tunggu kat klia2 malam ni...:)

      Delete
  4. Wow..lama tu en.mie..

    Saya insya Allah malam ni berlepas dari klia2. Tp bkn cuti2, ikut suami out station je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah...saya gerak pun malam ni... kalau terjumpa saya... tegur ye... Nak ke mana tu Ujie...

      Delete
  5. selamat jln en mie, jgn lupa FM untuk saya ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je PM... email saya nama dan alamat...

      Delete
  6. seronoknya dpt bercuti.... selamat bercuti.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ zarulfarhana... seronok... memangla...

      Delete
  7. Memang Kaki Jalan Mie ni he he he.... Nak ikut boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. NA pun apa kurangnya... nak ikut... saya tunggu di klia2 malam ni... hehe

      Delete
  8. Sudah mau jalan-jalan lagi Pak Mie ? semoga selamat dan dipermudah dalam aktivitas jalan-jalan Pak Mie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya mas Gunadi... ada rezeki sikit... dapatlah berlibur... Tq... Aminnnn...

      Delete
  9. bestnya..nak kemana tue..slamat bcuti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ala Cik Nun... tempat orang dah banyak pergi...

      Delete
    2. hurm..mana ek..tak pa..nak tunggu entri tu..

      Delete
  10. Wah secara rasmi first flight dari KLIA2 gitu. Happy holiday Mie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah gitew katanya... Bie bila lagi... Tq

      Delete
  11. Pak Lang Mie..jgn tinggal daku huhuhuh...teriak di balik bangku..sambil lambai tangan dari jauh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah JM kan dah pergi tempat tu... orang dah muak, kita baru nak pergi... tatatitintutu...

      Delete
    2. Ermm..tempat yg JM dh pergi..mana ek..Perth? Sydney? Gold Coast? Guangzhou? Shenzhen ke Hong Kong?..tak kira wlupun tempat tu org dh muak tapi JM tetap jelesss heeeeee

      Delete
    3. Ada satu kenalah JM... tapi yang satu lagi tu rasanya JM belum pergi.... hehe

      Delete
    4. ahaha...Pak Lang Mie..JM tahu...Hong Kong dan Macau kan...ahaha..gigih tak nak meneka TAPI Macau JM dh pegi...mana yek

      Delete
    5. JM ni kura-kura dalam perahu pulok... hehe

      Delete
  12. Selamat bercuti plm... semoga selamat semuanya.. x sabar nk rasmi klia2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq... jom ramai rasmikan klia2... heheh

      Delete
  13. Selamat bercuti !!

    Nak teka jugak la, 6 hari ke (bukan Korea kan?) Ostolia, Hong Kong, Beijing, Jepun, Singapore (mati kutu la 6 hari..huhu), Bangkok, Hanoi...Lagik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada yang kena la Jea... nampaknya nak kena bagi souvenir ni... hehe... bak alamat...

      Delete
  14. Waaaa....first trip dari klia2. Selamat bercoti en.mie....Ke australia ke ??? Kalau ye..salam peluk cium untuk kanggaru ek !!

    ReplyDelete
  15. wah wah cuti sakkan ni hu hu
    terbang sana sini..
    kita tumpang bca siaran langsung jerlah ye
    klsu jumpa mr.kangaroo tu send my hugs n kisses ye

    ReplyDelete
  16. kenapa tu pak mie? bkn main lg nahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa je Beb.... kim salam kat Sarah... hehe

      Delete
  17. selamat bercuti, klia 2 tu macam lcct yaa hanya Pesawat Low Cost Carrier aja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang airport untuk pesawat tambang murah, tapi saiz bangunannya amat besar selkali...

      Delete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...