JAPAN

4 comments:

  1. wahh..ciku sekeluarga nak g hujung jan- feb 2019 ni gak ke sapporo..tgh kumpuli info.InsyaAllah .tq sharing na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah tak lama lagi tu... salji tebal merata-rata... so prepare betul2 esp. anak2 kecil...

      Delete
  2. Salam. Thank you sbb share itinerary Sapporo ni. Insya allah bulan 2 tahun depan kteorg akan smpai ke Sapporo jugak. Boleh tak share bajet keseluruhan dekat sini and hotel. Tq.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. macam tak buat rekod pulak pasal bajet ni. Tapi bajet ni agak subjektif bergantung berapa harga tiket flight yang kita dapat.. hotel yang kita pilih dan lokasi yang kita nak pergi... Anggaran dalam RM2.5K seorang...

      Delete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...