Saturday, October 20, 2012

Cuti lagi

Bercuti di sini mulai 21/10 dan akan balik sehari sebelum Hari Raya Eidul Adha.


Mid autumn katanya, tapi tak tau lah jumpa atau tidak situasi sebegini, sebab di negara ini musim sejuknya pun tak ada salji.

26 comments:

  1. syoknyer depa...berjalan jer, jeles-jeles! :)

    ReplyDelete
  2. Salam Mie,
    Selamat bercuti. Semoga selamat dalam perjalanan.

    ReplyDelete
  3. Wah..jeles sungguh!
    Lama pulak tu.

    Moga sume slmt ya..enjoy!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingat tak mahu lama2, tapi tempoh tu je yg boleh dapat harga special.

      Tq Ujie, esok nak ke Halong Bay...

      Delete
  4. baru nak tembak...ingat kat jkarta rupanya Hanoi . mak tembak tak kena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... Boleh tembak lagi lain kali...

      Delete
  5. Replies
    1. Tq kira, dah sampai pun, penat teramat meronda harini

      Delete
  6. Slamat bercoti! Jangan lupe balik! hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah kena balik, nak hari raya haji jugak macam korang.

      Delete
  7. Seronoknya dapat bercuti...tak sabar nak tunggu lagi 2 minggu lepas tu dapat cuti panjang...Have a nice holiday ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lama 2 minggu lagi je... selamat bercuti juga...

      Delete
  8. Salam kenal Mie..jumpa blog nie tadi kat sharul..so nekcik pun singgah..kebetulan nekcik pun nak pgi hanoi januari nanti sekeluarga..so..boleh lah nak refer refer hotel ngan tmpat makan nanti...teringin nak terus ke kunming..jauh ke ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya akan cuba kongsi info yang terdya... Nak ke Kunming... macam best tu...

      Delete
  9. tak sabar pulak nak tunggu update, saya ada plan nak pegi hanoi next year...boleh buat reference nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ann, tunggu ye.. masih belum ada mood lagi... Tapi mcm kurang best sikitlah percutian kali ni...

      Delete
  10. Hanoi?

    Jangan lupa update & review yang best-best tau.

    ReplyDelete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...