Tuesday, July 5, 2016

SALAM EIDUL FITRI 1437H


Selamat Hari Raya Eidul Fitri Maaf Zahir dan Batin kepada semua yang pernah singgah di blog ini.

*Mie aka PLM*

Satu-satunya kad Raya yang diterima tahun ini, dari blogger tersohor Wanderlust DJ.

23 comments:

  1. selamat hari raya aidilfitri PLM.. selamat beraya disamping keluarga..
    kalo ada open house tu roger2.. ceq boleh terjah wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. SHR juga buat CT... `Dia` kenal cikgu CT... hehe

      Delete
    2. misteri yaaaa 'Dia' tu.. sampai hati PLM tamoo cakap jugak tu dia sapa.. hehe and dia pun brtuah eh diam-diam jeeeee hehe..

      Delete
    3. Dia dah form 4... katanya cikgu CT tak mengajar kelas dia, cuma dia memang kenal dengan cikgu CT..

      Delete
  2. Selamat hari raya maaf silap salah saya :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Mie & family. :) Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Begitu juga dari saya dan family buat NA...

      Delete
  4. selamat hari raya maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya juga buat Yan sekeluarga... MZB...

      Delete
  5. selamat hari raya maaf zahir batin :)

    jgn lupa join GA sy ;)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2016/07/travelog-faghuzi-giveaway-by-aku.html

    ReplyDelete
  6. sudah telat belum ya. Selamat lebaran tahun ini Pak Mie. semoga ketemu Ramadhan tahun depan..aamiin

    ReplyDelete
  7. Minal aidzin wal faidzin jg


    Salam kenal dr www.travellingaddict.com

    ReplyDelete
  8. Minal aidzin wal faidzin jg


    Salam kenal dr www.travellingaddict.com

    ReplyDelete
  9. Da habis raya baru dpt masuk rumah kengkawan..boleh baca tapi xleh tinggal komen hu..hu

    ReplyDelete
  10. Da habis raya baru dpt masuk rumah kengkawan..boleh baca tapi xleh tinggal komen hu..hu

    ReplyDelete
  11. Selamat Hari Raya buat Mie n family :)Moga raya kali ni lebih bermakna ..insyaallah

    ReplyDelete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...