Sunday, November 8, 2015

Ni Hao Ma...

Alhamdulillah rezeki... kali kedua ke China tahun ini...

SS... saya gerak dulu...

Zilla... camna tarikh boleh sama ni...

Nasib baik destinasi lain-lain...

68 comments:

  1. PLM !! pergi mana lagi tu =( uols uols selalu tinggal iols ni.. huuurm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi tempat yang belum PLM pergi lagi CT... hehe

      Delete
    2. jeeeeelllly !!!! huwaaa asyik kena tinggal

      Delete
  2. waaaaa....nak gi shopping ke.... :) Jangan lupa ole2.... n happy holiday Mie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Menyoping... memang takla wa... ole2 boleh saja...

      Delete
  3. Uiii paklang nak pi main snow kek mano tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Snow belum turun kot... kalau ada memang kira rejeki lah tu...

      Delete
  4. Replies
    1. TQ en Din... tertunggu2 posting en Din yang banyak tertangguh tu...

      Delete
  5. Replies
    1. Lambat lagilah nampaknya...tengok mood nanti...

      Delete
  6. Entri anda semuanya angka 4 je....Mesti suka angka 4.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe....abe MKL perasan eh..bilangan entri sama setiap bulan

      Delete
    2. Kenalah buat seminggu sekali...kalau tak bersawang pulak...

      Delete
  7. arghhh...jawapan " tak sihat sbb jeles ngan PLM"...setahun 2 kali ke China...jelly!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak sihat jangan telan paracetamol...ubatnya gi bercuti... sihatlah tu nanti JM...hehe

      Delete
  8. tarikh sama ngan Zilla..tapi tarikh terbang tak sama kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah JM... tarikh buatnya je yang sama... tapi kalau berselisih pun mungkin tak kenal... sebab Zilla ni pun invisible... hehe

      Delete
  9. PLM...enjoy your holiday selamat pergi dan balik ye..mcm tahu je PLM ke mana...ke 'X' kan

    ReplyDelete
  10. Anjoy you self..semoga selamat sampai dan kembali ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Etuza...harap takde masalah sangat masa di sana nanti...

      Delete
  11. Replies
    1. TQ singgah di sini...saya perasan yang cikgu Etuza ni pengomen tegar di blog JM...

      Delete
  12. Uwaaaaaaaaaaaaaa!!! Pak Lang tinggalkan SS keseorangan di sini.... Sampai hatikkkkk! Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  13. Harap2 kita sama destinasi... Senang nak cilok ilmu dari Pak Lang... Cepat2 update! Safe journey Pak Lang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macam tak sama rasanya... rugilah tak dapek nak skodeng SS...

      Delete
    2. ehehehe cukup2 la tu paparazzi PLM ni hehehe..

      Delete
  14. Replies
    1. Cuti sekolah panjang nanti bolehlah NR berjalan pulak...

      Delete
  15. selamat jalan-jalan.. den ntah bila nak ke china tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak destinasi AA ke China tu... pilih saja mana yang berkenan zool... Kos pun tak tinggi sangat kalau ke China ni...

      Delete
  16. Hao..! Have fun and save journey!...Mummy mai ronda2 sini na..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalulah ronda2 ke sini MJ...blog skema je...

      Delete
  17. hamboih berjalan lagik nih....hehehe eh ramai plak nak ke china hjg tahun ni ye...mintak2 leeeee destinasi kita sama, leh cilok info.eh?hahahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebetulan je... DJ nak ke China juga ke...

      Delete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. Nak ke area mana tu en.Mie? Tarikh? kot sama...saya baru nak mohon visa esok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sdg ada di China ni...balik baru cerita...hehe

      Delete
  20. saya masih blacklist china since 2013 hehe. tapi mana tau terbuka hati baca post nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. China tempat percutian murah...rugi merajuk Sarah...

      Delete
    2. Ituhlah, member ada ajak pergi Xian. Huhu akan dipujuk hati supaya idaklah lama sangat merajuknya

      Delete
    3. Teringin juga nak ke Xi'an dan Chengdu sekali...

      Delete
  21. Huntungla Syida.. Zila dan kak Jem boleh cakap China... hehe

    ReplyDelete
  22. En. Mie, kita selisih kapal terbang ke? hahaha..oh ya, dah balik ke ne?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah dah sampai ke Malaya semalam ZIlla...

      Delete
    2. err, saya pun sampai semalam juga Encik..

      Delete
    3. Destinasi kita lain nampaknya...hehe

      Delete
  23. Replies
    1. Tapi saya belum sampai ke Kashmir lagi Yan...malah ke India pun...

      Sebenarnya di usia sebegini baru diberi kelegaan... so kita ambil kesempatanlah untuk jalan-jalan...

      Delete
  24. Replies
    1. Udah cik CT oi... hari Ahad lepas...

      Delete
    2. dah terasa dah bahang2 Beijing.. tunggu PLM up entries ni =D

      Delete
    3. Takde bahang2 punya CT... Beijing tengah sejuk bangat...kuikui...

      Delete
  25. Replies
    1. Nak pergi lagi ke cik Fari... kena cari masa autumn juga tu...

      Delete
    2. Insyaallah.....hehehe. ... ade projek sket.. tp tu lah tu... proposal blh buat, lukus x lulus blkng kira... hr tu beijing rm500 masa sale AA... nk grab x nk? Nk grab x nk? Huhuhu....

      Delete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...