Friday, March 21, 2014

Lari dari jerebu




-: PRAY FOR MH370 TOO :-

Pengomen entry ini Insya Allah akan dapat buah tangan dari sana nanti. Tarikh akhir komen yang diterima ialah pada 24 Mac jam 11.59 malam. Sila hantarkan alamat penuh bersama nama/nama samaran ke email : alangsbs@yahoo.com

32 comments:

  1. selamat bergumbira en mie....hehe semoga selamat pergi dan pulang...insyaAllah.... =D

    ReplyDelete
  2. Have a safe journey. Semoga perjalanan dilindungi oleh Allah SWT.

    p/s Gi lawat jiran negara matahari terbit kan.

    ReplyDelete
  3. Bon voyage...pegi Busan ke? semoga semuanya selamat...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Salam, baru sempat hantar email. Sorry hari tu tak sempat pasal tergesa2 bercuti ke luar negeri.

      Delete
    2. email en Din telah diterima... TQVM

      Delete
  5. lari jerebu cari cheri blossom ye
    hepi holiday..take care

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh oh ingat gi jepang....ropernya busang!!!
      salam rindu kat ahjumma jagalchi ye

      Delete
    2. email Nekcik telah diterima... TQVM

      Delete
  6. tunggu entri baru tentang percutian kesana..:)

    ReplyDelete
  7. Baru datang berkunjung di sini tuan blog dah nak lari hahahaa...
    Apa pun moga ceria selalu di mana jua berada.. boleh dapat buah tangan ker?
    Segan la pulak nak send detail kat email hehehee :P

    ReplyDelete
  8. moga selamat & ceria gembira sentiasa...!!!

    ReplyDelete
  9. selamat berhoneymoon pak lang..insyaallah, we pray for you :)

    ReplyDelete
  10. Pak lang mie, jgn tinggalkan daku ahahaha
    Story batam x habis lagi dh nk terbang semula ok ok, jm doakan perjalanan PLM tak kira ke mana sahaja destinasi semoga selamat pergi dan balik enjoy the holiday dan sentiasa berada dlm lindungan allah aminnn. Jgn lupa ole2 tuk jm heeee minta tanpa segan silu. Skrg jgk nk send alamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. email Jari Manis telah diterima... TQVM

      Delete
  11. Have fun and have a safe journey! Semoga selamat pergi dan selamat pulang. Uik boleh dapat buah tangan ke?

    ReplyDelete
  12. Semoga segalanya dipermudahkan Allah.

    Saya baru baca entry ni sebab baru balik, 3 hari berada di dalam hutan Belum yang jauh dari kemudahan IT.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah saya dah selamat balik... sila email saya...

      Delete
    2. Haah... tengah tunggu email NA ni...

      Delete
    3. Oh ye ke? Ingatkan dah terlambat 19 minit tak merasa..Tapi masa entri ni keluar saya duduk dalam hutan Belum, memang tak ada line, jauh di ulu, tak dapat contact sesiapa pun di luar dr hutan tu. Nampaknya ada peluang lagi he he he
      Segan le pulak ..malu tapi mau ha ha

      Delete
    4. Masa sampai di Busan saya kira balik berapa orang blogger yang patut saya beri.FM tu. Jadi saya pun beli extra beberapa unit.

      Oh itulah sebabnya NA tolak pelawaan Travelholicawsome untuk ke hutan Belum tu... baru sangat balik rupanya...

      Delete
  13. sy nk gak leh dpt tak???ada lagi sebiner?

    ReplyDelete
  14. huhu saya dah terlambat :)
    semoga bawa angin spring dari bumi korea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpelah lain kali boleh mencuba... next trip mungkin...

      Delete

En/Cik Anonymous... sila tinggalkan nama...